D66 Rotterdam (Nadia Arsieni) laat Nesselande stikken!

Nadia Arsieni van D66 heeft het nogal verbruid in Nesselande. Dat komt ervan als je zaken bagatelliseert, onwaarheden verkoopt en alleen je roze (zonne)bril opzet…..

EĆ©n van de mails die ik de afgelopen week ontvingšŸ‘‡

Mevrouw Arsienie,

Ik zag op Facebook een stukje confrontatie met Joost Eerdmans waarin u het woord fascistoĆÆde in de mond neemt. Daarnaast roept u dat er geen sprake was van vechtpartijen en plundering van de Jumbo. U was niet ter plaatse kennelijk of u zat binnen aan de koffie. Daarnaast weet u kennelijk niet wat fascisme betekent.
Ik verwijs even naar het volgende: https://omroepzuidplas.nl/artikel/2019/06/02/vechtpartij-en-plundering-aan-einde-stranddag-nesselande
Ik heb het gejank van sirenes gehoord en gesproken met mensen die ter plaatse waren en hun ogen open hadden. Als u in de fractie van D66 dergelijke kletskoek verkoopt wordt het tijd dat u eens keihard wordt geconfronteerd met het tuig dat af en toe op het strand zich misdraagt. Daar zitten wij hier niet op te wachten. We gaan ook niet wachten tot het weer gebeurt. Dat u als vertegenwoordiger van de bevolking dit soort uitspraken doet, doet mij de haren ten berge rijzen.
Jongeren die naar het strand gaan, ja ja. Wat een kul, Ik ben voor preventief ingrijpen en verwacht dat de overheid dat doet. Mensen zoals u, zorgen ervoor dat het gezag voor de politie totaal is verdwenen. Pas wanneer u zelf een keer wordt aangevallen krijst u vermoedelijk alles aan elkaar.
Voor uw gedrag en uitspraken had u, wanneer u mijn dochter was geweest, een keiharde draai om je oren verdiend.
(..) Ik hoop dat u het lef heeft mijn brief in de raad voor te lezen met de mededeling dat er een groot aantal bewoners zijn die het met Joost Eerdmans eens zijn.

Dhr Van der Linde
Nesselande, Rotterdam